Kategorie
 
 
 
 
 

Těšíte se na nové kolo a už se vidíte, jak si vychutnáváte první jízdu s větrem za zády? S kolem od nás to půjde rychle. Kola zasíláme poskládaná a seřízená. Kvůli bezpečné přepravě je zasíláme v krabici, přičemž musí být řídítka uvolněná a stočená a pedály odmontované, jsou přiloženy k kole v tašce. Aby byla jízda na kole bezpečná, řídítka prosím dotáhněte a pedály namontujete ve směru jízdy. Jsou to dva důležité, ale jednoduché úkony a přinášíme vám návod, jak je bezpečně provedete i doma.

 

 

Pokud si kupujete nové kolo, pravděpodobně jsou jeho součástí některé povinné prvky, zbytek si můžete pořídit podle svých preferencí. Kromě toho však existuje spousta doplňků, které vám jízdu zpříjemní, usnadní, nebo vám pomohou při neočekávaných situacích. Do kterých cyklodoplňků se vyplatí investovat a proč?

 

Pokud si vybíráte kolo nebo elektrokolo, poradíme vám, abyste se soustředili na to, kde budete jezdit (terén), jaký je převážně účel jízdy a jak často budete kolo využívat. Díky těmto indiciím se zúží kategorie, ze kterých si kolo vybíráte. Na základě vašich preferencí a požadavků si můžete prohlédnout konkrétní podkategorii a vybrat vhodný model. Pomůžeme vám orientovat se ve světě jízdních kol.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze